Dakkapel in Oss

Dakkapel in Oss met Gebo

Bent u op zoek naar een dakkapel voor uw woning in Oss? Of u nu uw woning wilt verbouwen, aanbouwen of renoveren, Gebo Dak- en Timmerwerken is het professionele, betrouwbare en vakkundige bedrijf dat u zoekt. Ons team bestaat uitsluitend uit vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen. Door onze ervaring zijn wij als geen ander in staat om een persoonlijk en passend advies te geven dat aansluit bij uw wensen voor uw woning in Oss en omgeving. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.


Wij staan graag voor u klaar bij elke (ver)bouwklus in de regio Oss. Zowel voor bedrijven als voor particulieren.

 

Contact opnemen

 

 

 

Van een nieuwe dakkapel plaatsen tot dakkapel renovatie

Heeft u een woning in Oss met een schuin dak en wilt u meer licht en ruimte op zolder? Dan is het een slimme keuze om een dakkapel te laten plaatsen. Een dakkapel zorgt er namelijk voor dat het woonoppervlak vergroot wordt, er meer natuurlijk licht binnenkomt én dat de waarde van uw woning in Oss stijgt. Het plaatsen van een kunststof dakkapel is dus altijd een goede investering.

 

Maar ook wanneer er sprake is van een lekkage aan uw bestaande dakkapel of wanneer uw dakkapel vervangen moet worden: de vakmensen van Gebo Dak- en Timmerwerken staan graag voor u klaar.

 

 

De voordelen van een dakkapel

Met een dakkapel maakt u van de zolder een volwaardige kamer in uw huis. Ideaal bijvoorbeeld als werkplek of slaapkamer. Wij zetten graag de belangrijkste voordelen van een dakkapel voor u uiteen:

  • Met het plaatsen van een dakkapel verhoog je het dak, waardoor er meer loopruimte gecreëerd wordt.
  • Het woonoppervlak wordt vergroot, waardoor er sprake is van meer woongenot en -comfort.
  • Meer natuurlijke lichtinval op zolder, waardoor u energie bespaart omdat u minder vaak lampen aan moet zetten.
  • Het woonoppervlak wordt vergroot, dus de waarde van uw woning stijgt.

 

 

Wat kost een dakkapel?

De kosten van een dakkapel zijn volledig afhankelijk van de door u gewenste materiaalsoort. Een houten of trespa dakkapel is over het algemeen wat goedkoper dan een kunststof dakkapel. Maar een kunststof dakkapel daarentegen is weer veel onderhoudsvriendelijker dan de houten variant en kan niet worden aangetast door de verschillende weersomstandigheden. Daarnaast spelen dingen als dakkapel afwerking, de dakkapel wel of niet isoleren en/of aftimmeren en de grootte een belangrijke factor bij het bepalen van de juiste prijzen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een dakkapel plaatsen in uw woning in regio Oss? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij denken en kijken graag met u naar over de beste oplossing.

 

Contact opnemen

 

Naast dakkapellen zijn wij ook in te zetten voor: kunststof kozijnen, gevelrenovatie, dakrenovatie, dakramen, dakwerken en timmerwerken.

 

 

Voorbeelden van onze projecten