Dakraam in Gennep

Dakraam in Gennep met Gebo

Bent u op zoek naar een dakraam voor uw woning in Gennep? Of u nu uw woning wilt verbouwen, aanbouwen of renoveren, Gebo Dak- en Timmerwerken is het professionele, betrouwbare en vakkundige bedrijf dat u zoekt. Ons team bestaat uitsluitend uit vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van dakramen. Door onze ervaring zijn wij als geen ander in staat om een persoonlijk en passend advies te geven dat aansluit bij uw wensen voor uw woning in Gennep en omgeving. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.


Wij staan graag voor u klaar bij elke (ver)bouwklus in de regio Gennep. Zowel voor bedrijven als voor particulieren.

 

Contact opnemen

 

 

 

Dakraam laten plaatsen of vervangen

Heeft u behoefte aan meer lichtinval op uw zolderverdieping of uw ruimte met een plat dak? Dan is een dakraam de perfecte oplossing. Een dakraam kunnen we zowel in een plat dak als een schuin dak plaatsen. Het fijne aan een dakraam is dat uw huis lichter wordt, waardoor deze meteen ook stukken ruimer oogt. Voordat we een dakraam plaatsen, controleren we altijd of uw woning in Gennep wel geschikt is voor een dakraam.

 

Bij Gebo Dak- en Timmerwerken bent u niet alleen aan het juiste adres voor het laten plaatsen van uw dakraam. Indien nodig vervangen of vernieuwen wij uw bestaande dakraam ook. Is er sprake van schade, een lekkage, tocht of wilt u gewoon een nieuwer model? Wij vervangen uw bestaande dakraam door een nieuwe variant.

 

 

De voordelen van een kunststof dakraam

Wanneer u ervoor kiest om door ons een dakraam te laten plaatsen in uw woning in Gennep, kiest u voor de voordelen die een kunststof dakraam te bieden heeft:

  • Het grootste voordeel van een kunststof dakraam is dat voor deze materiaalsoort geen onderhoud nodig is. De onderhoudskosten zijn dus erg laag.
  • Het gebruik van kunststof werkt isolerend, waardoor u energie bespaart.
  • Kunststof is bestand tegen diverse weersomstandigheden, warmte en vocht.
  • Kunststof gaat lang mee en een kunststof dakraam is bovendien recyclebaar.
  • Een kunststof dakraam is brandveilig.
  • De waarde van uw woning wordt met het plaatsen van een dakraam vergroot.

 

Het dakraam is verkrijgbaar in verschillende soorten. De tuimelramen en de uitzetbare dakvensters zijn de meest bekende varianten voor woningen met een schuin dak. Voor een plat dak zijn er weer andere systemen geschikt. Denk aan dakkoepels en lichtstraten.

 

 

Meer informatie?

Of u nou op zoek bent naar een goedkoop dakraam, meer informatie wilt over het plaatsen of vervangen van een dakraam of benieuwd bent naar de kosten van een dakraam: de professionele medewerkers van Gebo Dak- en Timmerwerken staan graag voor u klaar met een passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact opnemen

 

Naast dakramen zijn wij ook in te zetten voor: kunststof kozijnen, dakkapellen, gevelrenovatie, dakrenovatie, dakwerken en timmerwerken.

 

 

Voorbeelden van onze projecten