Dakrenovatie in Veghel

Dakrenovatie in Veghel met Gebo

Bent u op zoek naar dakrenovatie voor uw woning in Veghel? Of u nu uw woning wilt verbouwen, aanbouwen of renoveren, Gebo Dak- en Timmerwerken is het professionele, betrouwbare en vakkundige bedrijf dat u zoekt. Ons team bestaat uitsluitend uit vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van dakrenovatie. Door onze ervaring zijn wij als geen ander in staat om een persoonlijk en passend advies te geven dat aansluit bij uw wensen voor uw woning in Veghel en omgeving. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.


Wij staan graag voor u klaar bij elke (ver)bouwklus in de regio Veghel. Zowel voor bedrijven als voor particulieren.

 

Contact opnemen

 

 

 

Dakkapel renovatie

Wanneer we bij Gebo Dak- en Timmerwerken spreken over dakrenovatie, hebben we het met name over dakkapel renovatie oftewel een dakkapel vernieuwen. Met een dakkapel vergroot je de ruimte waar deze geplaatst wordt en geef je het dak een compleet nieuwe uitstraling. Is uw dak aan een opknapbeurt of iets nieuws toe? Laat Gebo dan het dak van uw woning in Veghel vernieuwen.

 

 

Renovatie van uw dakkapel

Eén van onze belangrijkste werkzaamheden op het gebied van dakrenovatie is dakkapel renovatie. Ziet uw dakkapel in Veghel er verouderd uit, heeft deze schade opgelopen of bent u gewoon niet meer blij met de uitstraling? Dan is dakkapel renovatie de oplossing. Bij renovatie van een dakkapel vervangen wij meestal ook de kozijnen door kunststof kozijnen. Op deze manier verbetert u de isolatie, ziet uw dakkapel er weer als nieuw uit en is uw dakkapel een stuk onderhoudsvriendelijker.

 

Wanneer u kiest voor een dakkapel renovatie, kiest u voor de volgende voordelen:

  • Betaalbaar, omdat indien mogelijk, de bestaande constructie hergebruikt wordt
  • De gehele dakkapel wordt vervangen, alleen de constructie blijft staan
  • De isolatiewaarde wordt verhoogd, omdat er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen
  • Normaal gesproken hoeft er bij een dakrenovatie geen nieuwe vergunning te worden aangevraagd

 

Is een dakkapel renovatie om wat voor reden dan ook niet mogelijk? Dan adviseren wij u om uw dakkapel te vernieuwen. Dit doen wij natuurlijk altijd in onderling overleg met onze klanten.

 

 

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over dakkapel renovatie in Veghel of bent u benieuwd wat Gebo Dak- en Timmerwerken voor u kan betekenen op het gebied van dakrenovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele en vakkundige medewerkers staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies.

 

Contact opnemen

 

Naast dakrenovatie zijn wij ook in te zetten voor: kunststof kozijnen, dakkapellen, gevelrenovatie, dakramen, dakwerken en timmerwerken.

 

 

Voorbeelden van onze projecten