Dakwerken in Arnhem

Dakwerken in Arnhem met Gebo

Bent u op zoek naar een bedrijf voor dakwerken voor uw woning in Arnhem? Of u nu uw woning wilt verbouwen, aanbouwen of renoveren, Gebo Dak- en Timmerwerken is het professionele, betrouwbare en vakkundige bedrijf dat u zoekt. Ons team bestaat uitsluitend uit vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken. Door onze ervaring zijn wij als geen ander in staat om een persoonlijk en passend advies te geven dat aansluit bij uw wensen voor uw woning in Arnhem en omgeving. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.


Wij staan graag voor u klaar bij elke (ver)bouwklus in de regio Arnhem. Zowel voor bedrijven als voor particulieren.

 

Contact opnemen

 

 

 

Een professionele en vakkundige dakwerker in regio Arnhem

Qua dakwerk helpen wij u graag met alles wat we doen op onder andere het gebied van dakkapellen, dakramen en kunststof kozijnen in dakkapellen. Onze professionele en vakkundige dakwerker staat graag voor u klaar. Een dakwerker is iemand die gespecialiseerd is in het plaatsen van verschillende dakconstructies. Een dakwerker zorgt ervoor dat het dakwerk bestand is tegen regen, sneeuw, wind en hoge en lage temperaturen.

 

Gebo Dak- en Timmerwerken is dus een gespecialiseerd dakwerken bedrijf wat betreft dakkapellen, kunststof kozijnen in dakkapellen en dakramen in zowel nieuwbouw als bestaande bouw en renovatie in de omgeving van Arnhem.

 

 

Dakkapel en dakraam

Een dakkapel en/of een dakraam verhoogt niet alleen de waarde van uw woning, ook het wooncomfort wordt enorm vergroot. Want in plaats van enkel een krappe zolder houdt u er een werkkamer, speelkamer of slaapkamer op na door de extra ruimte die het creëert. Als dakwerker zijn wij erg ervaren en erg bedreven met dakwerk in de vorm van een dakkapel of dakraam. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw huis in de regio Arnhem.

 

 

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een ware toevoeging aan uw dakkapel of dakraam. Vindt u houten kozijnen mooier ogen? Onze kunststof kozijnen zijn ook verkrijgbaar met een houtnerf structuur. Een structuur die nauwelijks van echte houten kozijnen te onderscheiden is. Op deze manier heeft u de voordelen van kunststof kozijnen en de mooie, natuurlijke uitstraling van houten kozijnen. Over het algemeen plaatsen wij een dakkapel of dakraam altijd met kunststof kozijnen. Denkt u daar anders over? Dan denken wij graag met u mee.

 

 

Meer informatie over dakwerk? Neem contact op

Wilt u meer informatie over het dakwerk van Gebo Dak- en Timmerwerken in de omgeving van Arnhem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als ervaren dakwerker denken wij graag met u mee. Of het nou gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie.

 

Contact opnemen

 

Naast dakwerken zijn wij ook in te zetten voor: kunststof kozijnen, dakkapellen, gevelrenovatie, dakrenovatie, dakramen en timmerwerken.

 

 

Voorbeelden van onze projecten