Gevelrenovatie in Veghel

Gevelrenovatie in Veghel met Gebo

Bent u op zoek naar gevelrenovatie voor uw woning in Veghel? Of u nu uw woning wilt verbouwen, aanbouwen of renoveren, Gebo Dak- en Timmerwerken is het professionele, betrouwbare en vakkundige bedrijf dat u zoekt. Ons team bestaat uitsluitend uit vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van gevelrenovatie. Door onze ervaring zijn wij als geen ander in staat om een persoonlijk en passend advies te geven dat aansluit bij uw wensen voor uw woning in Veghel en omgeving. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.


Wij staan graag voor u klaar bij elke (ver)bouwklus in de regio Veghel. Zowel voor bedrijven als voor particulieren.

 

Contact opnemen

 

 

 

Van gevel reparatie tot gevelrestauratie

Wist u dat gevelrenovatie een vaak onderschat onderdeel van het onderhoud aan huizen is? Niet voor niets dat er overal vervallen gevels en wanden te ‘bewonderen’ zijn. Door tijdig uw gevel te renoveren en uw dakkapel en kozijnen te onderhouden, kunt u grote schade voorkomen en dus geld besparen.

 

Ondanks dat Gebo Dak- en Timmerwerken gespecialiseerd is in dakkapellen, dakramen en kunststof kozijnen voeren wij ook gevelrenovatie in de regio Veghel uit. Hierbij kunt u onder andere denken aan het aftimmeren van kozijnen en sparingen, plinten, architraven en neuten aanbrengen en het betimmeren van gevels. Het is dus niet alleen gevel reparatie wat we doen, maar ook gevel verfraaiing.

 

 

Aftimmeren: zowel binnen als buiten

Werkzaamheden op het gebied van aftimmeren doen wij zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van uw woning of pand in Veghel. Bij het plaatsen van een dakkapel zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de kozijnen en de sparingen op een mooie manier afgetimmerd worden. Aftimmeren heeft daarnaast ook als functie dat de dakkapellen en kozijnen brandvertragend en inbraakwerend worden gemaakt.

 

Maar ook wanneer u uw gevel aan de buitenkant wilt renoveren/verfraaien met mooi timmerwerk, kunnen wij uw gevel betimmeren.

 

 

Meer informatie over gevelrenovatie?

Gevelrenovatie is een ruim begrip. Bent u benieuwd wat Gebo Dak- en Timmerwerken op het gebied van gevelrenovatie en gevel reparatie voor u kan betekenen in Veghel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze professionele en vakkundige medewerkers staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies over uw gevel, dak en/of kozijnen. En daarnaast bieden wij altijd een eerlijke, concurrerende prijs.

 

Contact opnemen

 

Naast gevelrenovatie zijn wij ook in te zetten voor: kunststof kozijnen, dakkapellen, dakrenovatie, dakramen, dakwerken en timmerwerken.

 

 

Voorbeelden van onze projecten