Kunststof kozijnen in Arnhem

Kunststof kozijnen in Arnhem met Gebo

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen voor uw woning in Arnhem? Of u nu uw woning wilt verbouwen, aanbouwen of renoveren, Gebo Dak- en Timmerwerken is het professionele, betrouwbare en vakkundige bedrijf dat u zoekt. Ons team bestaat uitsluitend uit vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van kunststof kozijnen. Door onze ervaring zijn wij als geen ander in staat om een persoonlijk en passend advies te geven dat aansluit bij uw wensen voor uw woning in Arnhem en omgeving. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.


Wij staan graag voor u klaar bij elke (ver)bouwklus in de regio Arnhem. Zowel voor bedrijven als voor particulieren.

 

Contact opnemen

 

 

 

Van kunststof kozijnen laten plaatsen tot renovatie

Kunststof kozijnen worden tegenwoordig steeds vaker geplaatst dan houten kozijnen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Of u nou de oude kozijnen in een bestaande woning wilt laten vervangen of op zoek bent naar kozijnen voor een nieuwbouwwoning: er wordt steeds vaker voor gekozen om kunststof kozijnen te plaatsen. Wilt u toch graag houten kozijnen om de mooie uitstraling die hout heeft? Zelfs dan zijn er kunststof kozijnen met houtlook die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Wij van Gebo Dak- en Timmerwerken laten u graag kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw woning in Arnhem.

 

 

De voordelen van kunststof kozijnen

Wij zetten graag de voordelen van kunststof kozijnen voor u uiteen:

  • Weinig tot geen onderhoud: waar houten kozijnen regelmatig geschuurd en geschilderd moeten worden, is een vochtig doekje bij kunststof kozijnen al voldoende.
  • Niet van echt hout te onderscheiden: vindt u dat kozijnen van hout moeten zijn? Kozijnen van kunststof zijn ook verkrijgbaar in houtlook designs, waardoor ze nauwelijks van echte houten kozijnen te onderscheiden zijn.
  • Lange levensduur
  • Alle kleuren mogelijk
  • Weersbestendig: vocht en warmte hebben geen invloed op kunststof kozijnen.
  • Isolerende werking
  • Veiliger bij brand en beter beschermd bij inbraak

 

De kosten voor het aanschaffen van kunststof kozijnen liggen wel wat hoger dan bij houten kozijnen. Maar daarentegen zijn dat ook de enige kosten. Er hoeft niet geschuurd, geschilderd en zelfs niet vervangen te worden. Kunststof kozijnen plaatsen is dus zeker de investering waard.

 

 

Meer informatie? Neem contact op

Gebo Dak- en Timmerwerken bouwt, plaats, repareert, renoveert, vervangt en onderhoudt kunststof kozijnen in de omgeving van Arnhem. Zowel als onderdeel van een complete dakkapel, als ook wanneer het puur en alleen om kunststof kozijnen plaatsen gaat.

 

Wilt u meer weten over onze (goedkope) kunststof kozijnen en de bijbehorende prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies.

 

Contact opnemen

 

Naast kunststof kozijnen zijn wij ook in te zetten voor: dakkapellen, gevelrenovatie, dakrenovatie, dakramen, dakwerken en timmerwerken.

 

 

Voorbeelden van onze projecten