Timmerwerken in Elst

Timmerwerken in Elst met Gebo

Bent u op zoek naar een bedrijf voor timmerwerken voor uw woning in Elst? Of u nu uw woning wilt verbouwen, aanbouwen of renoveren, Gebo Dak- en Timmerwerken is het professionele, betrouwbare en vakkundige bedrijf dat u zoekt. Ons team bestaat uitsluitend uit vakmensen met jarenlange ervaring op het gebied van timmerwerken. Door onze ervaring zijn wij als geen ander in staat om een persoonlijk en passend advies te geven dat aansluit bij uw wensen voor uw woning in Elst en omgeving. En dat allemaal voor een concurrerende prijs.


Wij staan graag voor u klaar bij elke (ver)bouwklus in de regio Elst. Zowel voor bedrijven als voor particulieren.

 

Contact opnemen

 

 

 

Van dakkapel aftimmeren tot restauratie van uw timmerwerk in Elst

Zoals de naam al doet vermoeden, is Gebo Dak- en Timmerwerken dé specialist op het gebied van timmerwerk. Wist u dat timmerwerk de basis vormt voor enorm veel andere werkzaamheden? Het is dus erg belangrijk dat het timmerwerk in en rondom uw woning in Elst op een professionele manier gebeurd. Van een dakkapel of kozijnen aftimmeren tot restauratie van uw bestaande timmerwerk: wij verrichten diverse timmerwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren.

 

U kunt bij ons onder andere terecht voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van:

  • Kozijnen (kunststof, hout en aluminium)
  • Dakkapellen (kunststof, hout en trespa)
  • Dakramen
  • Aftimmerwerk
  • Dakopbouw
  • Al het overige montage- en timmerwerk van uw woning


Maar ook voor timmerwerk van formaat kunt u op ons rekenen.

 

 

Dakkapel en kozijnen aftimmeren

Over het algemeen wordt een dakkapel of kozijn casco opgeleverd. Dit betekent dat de afwerking nog moet gebeuren. Voor het aftimmeren van uw dakkapel of kozijnen bent u bij Gebo Dak- en Timmerwerken aan het juiste adres. Met de dakkapel aftimmeren wordt simpelweg het bekleden van de binnenkant van de dakkapel bedoeld met behulp van isolatie- en plaatmateriaal. Bij het aftimmeren van de dakkapel kunt u ook kiezen voor extra opties zoals een vensterbank, knieschotten voor extra opbergruimte, etc. Wij werken uw dakkapel in Elst volledig naar wens af.

 

 

Alles op het gebied van timmerwerk

Van klein timmerwerk in en rondom uw woning tot het betimmeren van een complete gevel of het timmeren van een dakkapel: wij staan graag voor u klaar op het gebied van timmerwerk. Ons professionele team van vakmensen beschikt inmiddels over een jarenlange ervaring op het gebied van timmerwerk.

 

Timmeren is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander beheersen. Bent u op zoek naar een professional in de omgeving van Elst? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Contact opnemen

 

Naast timmerwerken zijn wij ook in te zetten voor: kunststof kozijnen, dakkapellen, gevelrenovatie, dakrenovatie, dakramen en dakwerken.

 

 

Voorbeelden van onze projecten